Garmin - Montana 680
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Garmin - Montana 680

Handheld GPS-toestel dat u echt overal mee naartoe kunt nemen

€ 579,00 Incl 21% BTW

€ 478,51 Exclusief belasting

block Niet op voorraad

Handheld GPS-toestel dat u echt overal mee naartoe kunt nemen

  • NIEUW GPS en GLONASS – snellere en betere satellietverbinding
  • Voor outdoor-gebruik geoptimaliseerd 4-inch scherm met staande en liggende weergave – Garmin's grootste en helderste handheld display dat onder alle omstandigheden goed leesbaar is
  • NIEUW Inclusief vooraf geïnstalleerde eersteklas content, zoals 250.000 geocaches van Geocaching.com en 1 jaar gratis BirdsEye satellietbeelden1
  • NIEUW Track Management voor een betere gebruikerservaring en meer controle
  • NIEUW 8-megapixel camera voor HD-foto's met geotags
  • Meest veelzijdige navigatietoestel, zowel wat betreft navigatie- en schermfuncties als qua bevestigingsmogelijkheden
  • Barometrische hoogtemeter en 3-assig kompas
Montana Banner

De veelzijdige Montana 680 van Garmin wijst u overal de weg, op het water, op de weg en op wandelpaden. Het toestel heeft een groot, kristalhelder kleuren touchscreen van 4 inch dat ook in zonlicht goed afleesbaar is, met staande en liggende weergave, en is voorzien van GPS- en GLONASS-positiebepaling om uw locatie ook onder de zwaarste omstandigheden snel en nauwkeurig te kunnen bepalen.  U kunt altijd direct zien waar u bent en met het nieuwe track management is het vastleggen van tracks gemakkelijk te beheren. De Montana 680 is voorzien van een 3-assig elektronisch kompas met barometrische hoogtemeter en wordt geleverd inclusief 1 jaar gratis abonnement op BirdsEye satellietbeelden1. De Montana 680 is bovendien uitgerust met een duurzame, waterbestendige 8-megapixel camera die bestand is tegen de elementen2.

Bekijk het breed

Het voor outdoor-gebruik geoptimaliseerde 4-inch scherm met staande en liggende weergave van de Montana 680 is onder alle lichtomstandigheden uitstekend afleesbaar. Dankzij de gebruikersvriendelijke bediening via het touchscreen kunt u informatie sneller vinden en hebt u meer tijd over om van het buitenleven te genieten. Avonturiers zijn bijzonder te spreken over het extra grote scherm van de Montana, dat dankzij de grote gegevensvelden en de duidelijk zichtbare kaartfuncties onder alle omstandigheden goed afleesbaar is. De Montana 680 is duurzaam, waterbestendig en bestand tegen de elementen. Stoten, stof, vuil, vocht en water kunnen dit robuuste navigatietoestel niet deren2.

Neem foto's met geotags

Leg locaties en herinneringen vast met de verbeterde 8-megapixel digitale camera van de Montana 680. Elke foto krijgt automatisch een geotag met de locatie waar die werd gemaakt, zodat u later eenvoudig naar die locatie kunt terugnavigeren. Maak foto's in staande of liggende oriëntatie. Beheer uw foto's en bekijk via BaseCamp™ op een kaart waar ze zijn gemaakt. Breid de geheugenruimte uit met een microSD™ kaart om meer foto's te kunnen opslaan of foto's van andere toestellen te kunnen bekijken.

Nauwkeurige positiebepaling

Dankzij de nieuwe, ultragevoelige GPS- en GLONASS-ontvanger kan de Montana 680 uw positie snel, nauwkeurig en ononderbroken bepalen, ook in dichte bebossing en diepe valleien. Het voordeel hiervan spreekt voor zich: Of u nu diep het bos ingaat of zich in de buurt van hoge gebouwen en bomen bevindt, op de Montana 680 kunt u rekenen als het echt nodig is.

Gemakkelijk mee te nemen

Dankzij talloze compatibele steunen kan de Montana worden gebruikt op fietsen, in terreinwagens, in boten, als handheld en in uw auto, om iedere dag gemakkelijk de weg te vinden. U kunt de optionele autohouder gebruiken in combinatie met City Navigator kaarten voor gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen, of de optionele extra robuuste houder voor uw motor of terreinwagen.

Echt overal naartoe

De Montana 680 wordt geleverd inclusief jaarabonnement op BirdsEye satellietbeelden voor verbeterde navigatie op basis van luchtfoto's. Als u meer gedetailleerde informatie nodig hebt, kunt u gemakkelijk kaarten toevoegen aan Montana1. Laad TOPO kaarten en trek erop uit, plaats BlueChart® g2 vooraf geladen geheugenkaarten voor een heerlijk dagje op het water, of laad City Navigator kaartgegevens met afslag-voor-afslag aanwijzingen op wegen. Of zet papieren kaarten met Custom Maps om in bestanden die u op uw Montana kunt downloaden.

Eenvoudig navigeren

De nieuwe Montana 680 is voorzien van een handige, intuïtieve app voor track management om uw routes te bekijken en te analyseren. De handheld heeft belangrijke functies voor het buitenleven, zoals een kompas met drie assen en kantelcompensatie dat uw koers aangeeft, ook als u stilstaat en het toestel niet horizontaal houdt. Het toestel heeft ook een barometrische hoogtemeter die drukverschillen bijhoudt om uw hoogte nauwkeurig te bepalen. U kunt op de meter zelfs de barometrische druk tegen de tijd afzetten om weersveranderingen in de gaten te houden.

Veel plezier met geocaching

De Montana 680 is voorzien van meer dan 250.000 gesorteerde geocaches van geocaching.com en ondersteunt papierloos geocachen. Op basis daarvan kan op de Montana 680 belangrijke cache-informatie worden opgeslagen en weergegeven, zoals locatie, terrein, moeilijkheidsgraad, tips en beschrijvingen. U hoeft dus niet langer handmatig coördinaten op te geven en papieren afdrukken mee te nemen. Als u meer geocaches wilt toevoegen, hoeft u alleen het GPX-bestand naar uw toestel te uploaden, waarna u de zoektocht kunt voortzetten.

Draadloos delen

Met de Montana 680 kunt u uw waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos delen met gebruikers van andere compatibele GPS-toestellen van Garmin. Druk gewoon op de verzendknop om uw gegevens over te brengen naar andere toestellen.

Verdubbel het vermogen

De Montana 680 is voorzien van het dubbele batterijsysteem van Garmin dat een maximale gebruiksduur garandeert. U kunt oplaadbare lithium-ionbatterijen gebruiken of traditionele AA-alkaline batterijen, wat u het beste uitkomt.

Plan uw volgende reis

Nieuwe avonturen tegemoet met onze gratis BaseCamp™, software waarmee u kaarten, waypoints, routes en tracks kunt weergeven en ordenen. Met deze gratis routeplanningssoftware kunt u zelfs uw Garmin Adventures maken en delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. BaseCamp geeft topografische kaartgegevens weer in 2D of 3D op uw computerscherm, inclusief hoogtelijnen en hoogteprofielen. Dankzij het meegeleverde abonnement op BirdsEye satellietbeelden kunt u ook een vrijwel onbeperkt aantal satellietbeelden overbrengen naar uw toestel.

De Montana is het ultieme navigatietoestel dat de ware avonturier overal mee naartoe kan nemen.

Gemakkelijker aan te passen

Nieuw Track Management

Het nieuwe track management biedt u nieuwe, eenvoudige functies om waypoints, routes en tracklogs te ordenen en te bekijken en het opnemen van tracks te starten en te stoppen.

8-megapixel camera

Voorzien van een 8-megapixel camera waarmee u foto's kunt maken in staande of liggende oriëntatie.  Elke foto krijgt automatisch een geotag die aangeeft waar de foto is gemaakt, zodat u later eenvoudig naar die locatie kunt terugnavigeren.

Geavanceerde snelkoppelingen

Met geavanceerde snelkoppelingen kunt u functies koppelen om uw gebruikerservaring te stroomlijnen en aan te passen aan uw voorkeuren, of het nu gaat om een toepassing laden, navigeren naar een waypoint, overschakelen op een ander profiel of bepaalde instellingen wijzigen. Om u op weg te helpen is elke Montana reeds voorzien van de volgende snelkoppelingen: Naar huis, Tracklog aan/uit en Stop met navigeren.

Meer dashboards op meer plaatsen

Waar u ook bent – in de kaartweergave, het startscherm, het kompas, de tripcomputer of de statuspagina – overal kunt u met één druk op de knop beschikken over een multifunctioneel dashboard om op die manier op meerdere plaatsen uw eigen dashboards te maken.

Volledig aanpasbaar startscherm

Op het volledig aanpasbare startscherm van de Montana kunt u maximaal 16 items uit de menu's "Waarheen?," "Stel in" en "Snelkoppelingen" weergeven, zodat u snel toegang hebt tot deze items zonder dat u door meerdere schermen hoeft te bladeren. Dit is bijvoorbeeld handig als u vaak naar dezelfde bestemming gaat, veelvuldig uw instellingen wijzigt of regelmatig snelkoppelingen maakt.

Herschikbare menuopties

Dankzij deze functie kunt u de volgorde van elk menu naar wens aanpassen, zodat u niet constant lange lijsten helemaal tot aan het einde hoeft door te bladeren.

Slimmere profielen

De Montana is uitgerust met een slimmere profielfunctie, die op basis van de steun onthoudt welk profiel u gebruikt. Dus of u nu een wandeltocht of een motortoertocht maakt, u kunt de draad altijd snel weer oppakken.

Aanpasbare bediening

U vindt bepaalde instellingen niet handig? Geen zorgen. Met een druk op de knop kunt u de bediening van uw toepassingen snel en gemakkelijk aanpassen aan uw eigen voorkeuren. U wilt de Montana rechts op het stuur monteren? Geen probleem. Op basis van de schermstand kan de Montana zowel links als rechts worden gemonteerd.

Uitvoering en prestaties

Fysieke afmetingen 7,48 x 14,42 x 3,64 cm
Schermgrootte, BxH 5,06 x 8,93 cm; 10,2 cm (4 inch) diagonaal
Schermresolutie, BxH 272 x 480 pixels
Type scherm Helder, transflective 65K TFT-kleurenaanraakscherm met tweevoudige oriëntatie; leesbaar in zonlicht
Aanraakscherm
Gewicht 289 g met meegeleverde lithium-ion batterij; 333 g met 3 AA-batterijen (niet meegeleverd)
Batterij Oplaadbare lithium-ion batterij (meegeleverd) of 3 AA batterijen (niet meegeleverd); NiMH of Lithium aanbevolen
Batterijlevensduur Tot 16 uur (lithium-ion); tot 22 uur (AA-batterijen)
Waterbestendigheid IPX7
Hoogwaardige ontvanger
Interface Compatibel met snelle USB en NMEA 0183
Camera

Ja (8 megapixel met autofocus; automatische geotagging)

Barometrische hoogtemeter
Elektronisch kompas Ja (met kantelcompensatie, drie assen)
Overdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen)

Kaarten en geheugen

Basiskaart
Vooraf geïnstalleerde kaarten

Abonnement van 1 jaar op BirdsEye satelliet, te downloaden na registratie van het toestel.

Mogelijkheid om kaarten toe te voegen
Geïntegreerd geheugen 2,7 GB
Geschikt voor gegevenskaarten microSD™ kaart (niet meegeleverd)
Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen)
Waypoints/favorieten/locaties 4000
Routes 200
Spoorlog 10.000 punten, 200 opgeslagen sporen

Buitensportfuncties

Automatische routebepaling (afslag-voor-afslag routes op wegen) Ja (met optionele gedetailleerde wegenkaarten)
Geschikt voor geocaching Ja (zonder papier)
Compatibel met aangepaste kaarten
Jaag-/viskalender
Zon- en maangegevens
Getijdetabellen Ja (met optionele BlueChart)
Oppervlakteberekening
Fotoalbum

Garmin Connect™

Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen)

Aanvullend

Aanvullend

Ultragevoelige GPS-ontvanger voor zowel GPS- als GLONASS-signalen

250.000 vooraf geladen geocaches

Nieuw en verbeterd sporenbeheer

Garmin
010-01534-10
1 kg
chat Commentaar (0)