Mora messen

Sinds 1700 worden er messen gemaakt in de omgeving van Mora. De fundamenten van de huidige fabriek werden al in 1891 gelegd. De ambachtlieden produceren de messen met de hand, net als toen.

Ze werken ook met technologie van wereldklasse. In de geautomatiseerde faciliteit worden hoogwaardige messen geproduceerd, dag en nacht. Het feit dat het hele proces - van staal tot compleet mes - plaatsvindt in de gebouwen in Mora, betekent volledige controle over alle onderdelen van het productieproces. Op die manier kunnen ze ervoor zorgen dat elk mes dat onze fabriek verlaat, beantwoordt aan hun hoge kwaliteitseisen.

Zij staan garant voor kwaliteit

Morakniv is trots op - en beroemd om zijn hoge kwaliteit. Ze willen dat je altijd kunt vertrouwen op je Mora mes en weet dat het lange tijd mee zal gaan, zelfs onder zware omstandigheden. Een mes van Mora is een robuust hulpmiddel.

Ze zullen je mes te vervangen

Zij garanderen dat alle messen vrij zijn van gebreken in materialen, constructie en afwerking voor de levensduur van het product, bij normaal gebruik en op voorwaarde dat met zorg de instructies op de website worden gevolgd. Als het mes defect is, zullen ze repareren gratis, omruilen voor een identiek mes, of voor een gelijkwaardig model als het mes niet meer leverbaar is.

Deze pagina kon niet gevonden worden.

Probeer eens in onze catalogus te zoeken, misschien vindt u wat u zoekt!