SOG Messen

SOG missie

SOG streeft naar niets minder dan de beste te zijn. Gesmeed, gehard en geslepen, wordt hun volledige lijn van messen en veelzijdige multi-gereedschappen ontworpen met precisie en gebouwd om te presteren. Of u nu op een bouwplaats of tijdens weekend to-do lijst, SOG krijgt de klus geklaard.

SOG historie

Het verhaal van SOG begint in Vietnam, waar de leden van een zeer geheime Amerikaanse special ops unit - bekend als MACV-SOG - een uniek combat mes had voor geheime missies in de jungle. Jaren later, in 1986, inspireerde dat mes een jonge ontwerper, genaamd Spencer Frazer, SOG Specialty Messen op te richten. Zijn missie: het oorspronkelijke SOG Bowie mes te reproduceren en hulde te brengen aan de Special Ops-eenheid die het heeft aangemaakt. Wat begon als een herdenkingsmodel werd al snel een volledige lijn van innovatieve instrumenten - in de praktijk bewezen door de Amerikaanse Special Forces, zelfs geëerd als de keuze van Navy SEALs. Vandaag de dag worden SOG messen gebruikt in de meest veeleisende situaties. Gesmeed uit traditie, gehard in het veld, geslepen voor u.

Dus of je anderen moet beschermen of op een expeditie bent, bezig bent met een van de dagelijkse uitdagingen of wordt geconfronteerd met de meest extreme omstandigheden, je kunt vooruit met SOG.

Deze pagina kon niet gevonden worden.

Probeer eens in onze catalogus te zoeken, misschien vindt u wat u zoekt!