Bescherming en veiligheid

Bekeken producten

Tekenkaart (SafeCard)

Safecard

Nieuw

Op voorraad

 • Prachtige producten
 • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
 • Retourneren binnen 14 dagen
 • Groot assortiment
 • Klantenservice ma-vrij tot 20:00

€ 3,95

Inclusief 21% BTW

Gratis verzending vanaf €50

Productinformatie

Tekenkaart (SafeCard)

 • Snel, veilig en effectief teken verwijderen
 • Hét beste wapen om teken te verwijderen
 • Vergeet de oude methoden!
 • Maakt het mogelijk de gevaarlijke teek eenvoudig en effectief te verwijderen
 • Stop met het gebruik van pincetten of tekentangen
 • Stop met het uitdraaien of uittrekken…

Nieuwe inzichten geven aan dat de "oude methoden" het risico op ernstige restverschijnselen sterk verhogen. Wanneer je de teek samendrukt, eraf draait of op een andere wijze irriteert neemt de kans op besmetting aanzienlijk toe. Het risico neemt namelijk toe dat de teek dan gevaarlijke bacteriën in de bloedbaan brengt.

De nieuwe Tekenkaart (Safecard) werkt volgens een geheel nieuw principe. Teken worden zonder geweld verwijderd. Je schuift de teek gewoonweg met de speciaal ontworpen kaart eraf, met een rustige en glijdende beweging. Op deze manier wordt kans op de overdracht van de gevaarlijke bacteriën beperkt.

Makkelijk mee te nemenDe tekenkaart is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, biologen en gespecialiseerde artsen. De Tekenkaart is zo gevormd dat hij overal bij mens en dier toegepast kan worden. De kaart is zo groot als een creditkaart en kan dus makkelijk in de portemonnee bewaard en meegenomen worden.

De Tekenkaart kan ook voor het verwijderen van bijen-angels gebruikt worden. Daarnaast is de kleine opening op de kaart geschikt voor het verwijderen van kleine teekjes (nimfen).

De Tekenkaart is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Een gepatenteerd Deens design.

vergelijkingskaart

8720364530211

Recensies

Kwaliteit 
2018-04-24

Tekenkaart

Hoewel niet gekocht bij geocachingshop, maar al veel eerder bij de Stichting Tekenbeetziekten voldoet deze kaart prima. Diverse keren al gebruikt. Wij hebben deze kaart altijd bij ons.

  Kwaliteit 
  2016-08-21

  Fantastisch!!!

  Wat een last hadden we van teken. Ze worden ook steeds kleiner! Maar met deze kaart ben je ze ook zo weer kwijt. Als je de kaart over de teek schuift hoor je een klein tikje en dan heb je de GEHELE teek te pakken! Snel, pijnloos! Totaal geen spijt van deze aankoop! Sterker nog mijn vrouw en onze vrienden hebben er nu ook een sta daar in hun portemonnee! DOEN!!!

   Kwaliteit 
   2012-10-31

   In één woord: GEWELDIG! We waren hier in het begin een beetje sceptisch over, want we "zweerden"bij de gewone tekentang. Vooral onze dochter vond die tang niks, vooral omdat je altijd wel een stukje huid vastpakt. We hebben er één gekocht en met open mond schoven we de eerste teek van ons lichaam af. Daarna volgden er nog twee en als laatste was onze dochter aan de beurt. Zonder piepen werd het ding verwijderd! We hebben er op een event gelijk nog twee gekocht, super!

   • 3 van 3 personen vonden deze recensie bruikbaar.

   Schrijf uw recensie!

   Schrijf uw recensie

   Tekenkaart (SafeCard)

   Tekenkaart (SafeCard)

   Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...