2009-nl

Bekeken producten

09-12 December 2009 Bekijk groter

Alleen online

09-12 December 2009

Nieuw

  • Prachtige producten
  • Gratis verzending vanaf €50 (NL en BE)
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice ma-vrij tot 20:00

Productinformatie

Geocachingshop Nieuwsflash - December 2009

Geoacachinshop

In dit nummer

 

Nieuwe Geocoins
Vincent van Gogh Geocoin
Nacht caching
Nieuwe Micro coins
Geocoins maken
Garmin produkten
Geocachingshop bij Events


 

 

 


 

Geocachingshop

 

 

 

 

 

 

 

Geocachingshop

 

 

 

 

 

Geokid

 

 

 

 

 

 

Signal pin

 

 

 

 

 

 

 

 

Found it! micro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geocachingshop

 

 

 

 

 

 

 

Geocachingshop

 

 

 

 

 

 

 

Geocachingshop

Nieuwsflash, December 2009

For English version, please look at our website.

Welkom Geocachers!

De winter is in aantocht. Het weer is duidelijk wat onstuimiger geworden. Om toch lekker te gaan Geocachen hebben we een aantal warme mutsen en leuke bandana's (sjawls).

Voor de nachtcache makers hebben we nu naast de folies ook een breed assortiment FireTacks, zowel 3D als 4D en FireTapes, in allerlei kleuren.

Afgelopen maand waren we bij het OFZE event in Dronten. Het was er erg gezellig. We verheugen ons om er ook volgend jaar weer bij te zijn.

De komende weken hebben we een beetje rust. In januari is er weer een groot event, ditmaal in België, het ET event bij Antwerpen. We hebben gezien dat al heel wat mensen zich ingeschreven hebben, dus we hebben er veel zin in.

Veel leesplezier en hopenlijk tot ziens in onze winkel of bij een event,

Marly Verberne
de Geocachingshop

Nieuwe Geocoins

 

Hier vind je een aantal van de nieuwste Geocoins in onze winkel:

RembrandtRembrandt Geocoin
Geinspireerd door het beroemde werk van Rembrandt, de Nachtwacht. Een grote vierkante Geocoin in antiek zilver en antiek goud.

.

 

Geocaching starGeocacher's Star
Een van de sterren van het sterrenbeeld "De Grote Beer" is gedoopt als  "Geocachers Ster 2009".

.

Compass Rose 2009Compass Rose 2009
Deze Geocoin in gemaakt naar aanleiding van de 5e verjaardag van de Compass Rose. Een geocoin met een echt kompasje. 7mm dik en 50 mm doorsnede.

 

 

 

Seals of Salomon (antiek zilver)Seals of Salomon
Dit is een echt gaaf design met veel  details, mystieke elementen en ECHTE Swarovski kristallen, die de coin echt laten 'leven'.

 

 

Happy BirthdayHappy birthday
Een leuk cadeau voor iemands verjaardag. Deze coin is 42mm vierkant. Hij is trackable op Geocaching.com en heeft een lege plek op de achterkant waar 2 regels gegraveerd kunnen worden. Nu ook met de optie om het door ons te laten graveren.

 

TFTCTFTC
Op deze Gecoin de ieder wel bekende kreet 'Thanks For The Cache"!

 

 

 

CacheWars antiek zilverCache wars
Deze CacheWars Geocoin is nu verkrijgbaar in de antiek zilveren uitvoering!

 

 

 

 

 

CrossStaff, BackstaffCross staff

Een geocoin geinspireerd door een zeer vroeg navigatie instrument: de cross staff. Het werd wereldwijd gebruikt door landmeters en astronomen.

 

SextantSextant

De Sextant Geocoin is een ode aan de sextant. De octant en de sextant vervingen de meeste navigatiesystemen aan het einde van de 17e eeuw. De octant is 1/8 van een cirkel en de sextant is 1/6 van een cirkel.


Je kunt deze en andere Geocoins vinden op onze website, onder Geocoins.

Vincent van Gogh Geocoin

 

 

Vincent van Gogh GeocoinVincent van Gogh Geocoin

Na enige maanden voorbereiding zijn inmiddels de samples van de Vincent van Gogh Geocoin gearriveerd. Wij verwachten de coins over enkele weken.

Vincent van Gogh is op 30 maart 1853 geboren in Zundert (NBr). Van 1883 tot en met 1885 woonde hij in Nuenen, het dorp waar wij ook wonen. In deze periode heeft Vincent veel schilderijen gemaakt over het boerenleven. Ook maakte hij talloze pentekeningen en schetsen waarin hij zich steeds maar weer verbeterde.
De voorkant van de geocoin is gebaseerd op het zelfportret van Vincent van Gogh uit 1888 en op de achterkant op een tekening  "Korenveld met een stook en een molen", gemaakt in 1885 ons eigen Nuenen. Op de achtergrond zie de Roosdonck molen. Deze molen staat er nog steeds en is nog regelmatig in gebruik (op zaterdag kun je er o.a. meel kopen).

Tevens is er een cache verstopt aan de voet van de molen. Kijk hier maar eens: GC1N33T

De coin komt gelimiteerd beschikbaar in antiek koper, foggy gold and foggy silver en in reguliere uitvoering in antique brons en antiek zilver.

Je kunt deze coin al reserveren door ons een mailtje te sturen. Zodra deze binnen is laten wij het weten.

 

Je kunt deze produkten vinden op onze website, onder Sneek preview.

 

Nacht caching

 

FiretackFiretackSinds kort hebben we ons assortiment reflectors aanzienlijk uitgebreid met verschillende uitvoeringen FireTacks, zowel 3D als 4D en Firetaps, die je gemakkelijk om een tak kunt hangen.

 

 

 

 

Voor het lopen van nacht caches hebben we prachtige Fenix lampen. Kleine, compacte lampen met een enorme opbrengst aan licht en zeer robust. Deze lampen zijn waterdicht volgens IPX-8 norm, wat betekent dat je 'm zonder problemen in het water kunt laten vallen.

Er zijn modellen van 10 tot wel 630 lumens, dus voor ieder wat wils!

TK12 set

Voor de TK11 en TK12 modellen is er nu een aantrekkelijke aanbieding in combinatie met 2 Li-Ion batterijen en een lader.

 

 

 

 

 

Je kunt deze produkten vinden op onze website, onder Reflectors & firetack en onder zaklampen.

 

Nieuwe Micro coins

 

Musketeer micro LEMusketeer Micro LENieuw zijn de 2 Musketeers microcoins.

 

 

 

Daarnaast hebben we 4 nieuwe travelers (kleine travelbug-achtige trackables met een ketting) voor een gunstige prijs (€4,95). De nieuwste zijn: een Travel Compas, Travel Turtle, Travel Dragon en een Travel flying Pig. Ook is de Travel Pink Ribbon weer binnengekomen.

Travel Flying PigTravel DragonTravel TurtleTravel Compass

Travel Pink Ribbon

 

 

Je kunt deze en andere Microcoins vinden op onze website, onder Microcoins.

Geocoins maken

 

Organiseer je een event en wil je een eigen Event coin maken of heb je gewoon een leuk idee voor een Geocoin, neem dan contact met ons op.

Wij kunnen de hele productie voor je organiseren. Van tekening tot Geocoin in je hand regelen wij alle stappen in het proces.

Ons email adres is info@geocachingshop.nl of bel gewoon even. Het telefoonnummer vindt je op onze site: www.geocachingshop.nl

Garmin produkten

 

Garmin Oregon 550tSinds enige tijd zijn wij officiele dealer voor Garmin produkten, waarbij wij ons specifiek richten op de GPS apparaten in het Geocaching domein.

Niet alleen zijn alle relevante apparaten bij ons te bestellen, maar ook accessoires zoals Topo kaarten, fiets steunen, clips en voedingskabels.

 

Daarnaast verwachten wij begin december de scherm beschermfolies van Zagg, de 'Invisible Shields' voor alle Garmin modellen die wij ook in ons assortiment hebben.

 

 

 

Je kunt deze en andere Garmin produkten vinden in onze Garmin GPS sectie.

Geocachingshop bij Events

 

OFZE Event (Dronten, GC1XRHW):
Op 14 november waren wij aanwezig zijn op het OFZE Event in Dronten. Het was een gezellige dag waarop we veel mensen hebben kunnen laten zien wat wij allemaal aanbieden. Zeker voor herhaling vatbaar, dus wij zullen er volgend jaar waarschijnlijk weer bij zijn.

ET Event (bij Antwerpen, België, GC1Z7T7)
Op 24 januari gaan wij naar onze zuiderburen, waar wij aanwezig zullen zijn op het ET Event bij Antwerpen. Mochten er nog speciale wensen zijn, laat het ons dan weten, dan proberen wij het mee te nemen.

Daarnaast zijn we in overleg met andere organisatoren van events in Nederland, Belgie en Duitsland en proberen we alles zo goed mogelijk in te plannen.

Organiseer je een event en zou je graag de Geocachingshop erbij hebben, neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Heb je nog vragen, stuur dan even een email naar: info@geocachingshop.nl.

Met vriendelijke groeten,

Marly Verberne
www.geocachingshop.nl
www.geocachingshop.be
www.shop4geocaching.eu

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij het aanmelden in onze winkel, heeft aangegeven dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen. Om je uit te schrijven kunt je een email sturen naar nieuwsbrief@geocachingshop.nl met als onderwerp unsubscribe.

Recensies

Schrijf uw recensie

09-12 December 2009

09-12 December 2009